Eco-fashion - ultima moda

Ca in moda talentul depinde de imaginatie nu mai e demult o stire de senzatie. La fel cum apetenta designerilor (ce tin numele marilor case de moda) pentru o activitate ecofriendly nu trebuie sa mai mire pe nimeni. Nu ne legam de accentele inerente snobismului, ci preferam sa apreciem rezultatele. La urma urmei, stratului de ozon nu-i pasa daca Jean Paul Gaultier foloseste materiale reciclate din snobism sau cu buna intentie.

Genti cu aroma de ciocolata
In consecinta, activitatile inedite ale unei mici anteprize de familie din Miami sunt cu atat mai atractive si demne de apreciat. Fideli principiului ca te poti inconjura de lucrurile frumoase care iti plac si sunt in tendinte, dar, in acelasi timp, poti avea si o atitudine civilizata si ecologic constienta, cei de la Ecoist au pus bazele unei afaceri originale: gentile create din materiale reciclabile, in cazul de fata ambalaje de dulciuri. Fabricate din diverse ambalaje defecte sau nefunctionale (pungi de snacks-uri, folii de ciocolata, hartii de bere sau biscuiti), gentile sunt the next best thing, datorita designului de exceptie si unui statement emotional foarte puternic: poti fi trendy, dar si sa dovedesti ca ai clasa. Adica, ajutand planeta sa supravietuiasca si daruind la randul tau o parte din resursele naturale pe care le exploatezi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related