Gaultier Divine – un nou parfum lansat cu susținerea The Mansion Advertising

Gaultier Divine – un nou parfum lansat cu susținerea The Mansion Advertising

În luna Septembrie, brand-ul Jean Paul Gaultier, prin distribuitorul oficial Sarantis România, a lansat pe piața locală cea mai nouă creație olfactivă denumită Gaultier Divine. Agenția The Mansion Advertising a fost aleasă pentru a se ocupa de acțiunile BTL ale acestui proiect.

Jean Paul Gaultier a imaginat acest parfum ca o celebrare a feminității, iar actrița americană Yara Shahidi a fost aleasă ca imagine a acestei lansări.

Parfumul, creat de maestrul parfumier Quentin Bisch, captează atenția cu o combinație unică de note florale, gurmande și marine. Printre acestea se numără note de flori albe, crini, bezele cremoase și o notă de briză marină, sărată.

Standul creat de The Mansion Advertising a pus în valoare nu doar parfumul, ci și întregul concept din spatele acestuia. Formele geometrice, lumina ambientală și materialele de calitate superioară au creat o atmosferă de lux.

Lansarea parfumului Gaultier Divine a fost susținută de o serie de activări în cele mai mari centre comerciale din București. În perioada 1 - 30 septembrie, Băneasa Shopping Center a fost gazda unei astfel de activări, consumatorii fiind invitați să testeze noul parfum în zona de activare din acest centru comercial.

În luna octombrie, activarea Gaultier Divine a continuat în Afi Cotroceni, cu un mix de discovery-stand și branding creat la interiorul și exteriorul mall-ului. Standul montat în centrul comercial a permis vizitatorilor să se apropie de universul parfumului și să înțeleagă povestea sa unică.

Gaultier Divine semnat de Jean Paul Gaultier a devenit la scurt timp de la lansare un bestseller din categoria de fragrance prestige, iar prin intermediul acestei lansări de succes, Jean Paul Gaultier, Sarantis România și The Mansion Advertising au reușit să transmită un mesaj puternic despre puterea și frumusețea femeilor moderne, aducându-le un omagiu binemeritat.

I AM A WOMAN, WHAT’S MORE DIVINE ?”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related