Toyota si More Than Pub au plecat in cursa

Agentia de comunicare More Than Pub organizeaza pentru Toyota Romania o campanie neconventionala. Coordonatele: 300 de companii de top din Bucuresti, o Toyota Yaris si o Toyota Auris, o echipa dedicata de consultanti, oameni doritori sa conduca o masina performanta, drive test, masina la scara. Toate ingredientele necesare pentru o pauza placuta si activa la firma ta.

Doar pentru tine! "Toyota for You!", caci acesta este numele campaniei, demareaza in tromba pe 17 martie 2008. Traseul este urmatorul: in fiecare zi cele doua masini Toyota ajung la cate una din companiile selectate, unde fiecare angajat se poate inscrie la drive test. Zilnic sunt preconizate aproximativ 30-40 sesiuni individuale. La final toti angajatii companiei vizitate primesc carduri "Toyota for You!", cu ajutorul carora pot beneficia de conditii preferentiale in orice showroom Toyota pana la finalul anului 2008, pentru achizitia unuia dintre cele doua modele: Yaris sau Auris.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related