F5 si Senior Interactive au semnat al doilea parteneriat: dezvoltarea Sincron HR

F5 si Senior Interactive au decis sa integreze in proiectele comune Sincron HR, liderul national in domeniul aplicatiilor informatice dedicate managementului proceselor de recrutare. Dezvoltarea companiei se va realiza prin XIPE Interactive, cei doi parteneri estimand, in 2009, o crestere de 50% a portofoliului de clienti Sincron HR.

"Am inceput anul cu dreptul, am integrat in linia noastra de servicii Sincron - Software de recrutare si, odata cu acesta, intreaga echipa de profesionisti care au adus compania in pozitia de lider al pietei de recrutare. La nivel strategic, aceasta miscare ne intareste segmentul business-to-business pe care il dezvoltam in cadrul XIPE si functioneaza ca o garantie a valorilor pe care le promovam. Scopul nostru ultim este calitatea, in perioada imediat urmatoare, ne vom concentra pe imbunatatirea, dar si dezvoltarea de noi servicii in concordanta cu nevoile clientilor si ale pietei" a precizat Florin Secanu, general manager XIPE Interactive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related