F5 si Senior Interactive au lansat AutoNovo.ro

XIPE Interactive - companie fondata in parteneriat de F5 si Senior Interactive - a lansat AutoNovo.ro, primul serviciu online gratuit care ofera informatii complexe si instrumente flexibile tuturor celor care doresc sa-si achizitioneze un autoturism nou.

"AutoNovo.ro este primul dintr-o serie de produse online complexe pe care intentionam sa le lansam in urmatoarea perioada in cadrul parteneriatului cu F5. Filosofia produselor lansate de noi este ca acestea sa aduca ceva nou pe piata de servicii online din Romania", a declarat Florin Secanu, General Manager, XIPE Interactive.

"Lansarea platformei AutoNovo.ro marcheaza inceputul unei noi directii in abordarea business-ului online al grupului Realitatea-Catavencu, axat pana acum exclusiv pe publishing digital. Marcam, practic, intrarea si in zona serviciilor web-based, alaturi de Senior Interactive, o companie extrem de competitiva in mediul online romanesc, cu care suntem bucurosi ca am ajuns la un acord reciproc avantajos", a spus Dragos Stanca, managing director New Media Realitatea-Catavencu, grup din care face parte F5.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune

DictionarBranded


Related