4 creativi si 2 accounti noi la Senior Interactive

Echipa Senior Interactive are 6 angajati noi: Cristiana Zodila (Copywriter),Catalin Ghinescu (Art Director), Dorelian Bellu (Content Manager), Daniel Oprea (Animator), Luiza Binga (Account Manager), Anda Andrei (Account Manager), potrivit unui comunicat de presa emis de Senior Interactive.

“Ma bucur sa descopar o agentie care nu doar te-nvata lucruri, ci iti da energie si efervescenta sa-nveti tu, de capul tau. Sper sa nu se termine prea curand luna de miere”, a declarat Cristiana Zodila(Copywriter).

“Un prieten a serigrafiat pe tricoul lui 'graphic designer by day, superhero by night'.Am venit la Senior sa salvez ceva si in timpul zilei”, a spus Catalin Ghinescu (Art Director).Catalin a lucrat ca Web Designer la Ogilvy Interactive timp de un an si 7 luni, inainte fiind Web Designer la Primespace.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related