Realitatea.NET isi consolideaza ferm pozitia de lider al site-urilor de stiri din Romania

Realitatea.NET si Ziare.ro au semnat azi, 19 februarie, un acord de afiliere, in urma caruia traficul mediu zilnic al portalului detinut de F5 se mareste cu aproximativ 30 de mii de clienti unici.

"In perioada urmatoare, eforturile noastre se vor concentra atat in imbunatatirea platformei tehnice Realitatea.NET, cat si in productia de continut de calitate exclusiv online. In paralel, continuam pe linia anuntata, in care Realitatea.NET devine portal de news multibrand, nu doar site-ul televiziunii Realitatea TV - care ramane, evident, principalul nostru furnizor de continut si partener strategic. Gratie eforturilor colegilor din televiziune si, mai nou, a echipei new media, potentialul brandului Realitatea este urias, si il vom monetiza corespunzator, atat in online-ul "clasic", cat si in mobile web si noile medii pe care le vizam. In ceea ce priveste Realitatea.NET, obiectivul este sa ramanem lideri, pozitie in care ne aflam inca din decembrie 2008," a declarat Dragos Stanca, managing director F5 si membru al boardului Realitatea-Catavencu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related