Unde ne-ascundem de reclamele Outdoor?

N-ai unde sa te-ascunzi de reclamele outdoor. Chiar daca mergi cu metroul, nu ai un drum linistit. Iar la un moment dat tot va trebui sa iesi la suprafata. Si atunci o sa vezi mare in fata ta un mesh, un billboard, un backlit, un citylight sau un banner care te va indemna sa cumperi ceva sau care te va face sa te simti vinovat ca nu ai luat atitudine in favoarea unei cauze.

Sunt amplasate fix acolo unde sunt sanse mai mari sa-ti sara in ochi: la intersectii, la semafoare, la gura de metrou, in gara, pe cladirile vechi, la trecerile de pietoni, peste tot practic.. Au avantajul ca sunt destul de mari ca sa-ti capteze atentia si sa-ti tina mintea ocupata pentru cateva secunde. Pe langa numarul mare de oameni pe care poate sa-i atinga, o reclama outdoor ii mai ofera brandului si avantajul unui spatiu suficient de mare pe care isi poate expune mesajul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related