Andrei Cohn, in juriul Golden Drum

Andrei Cohn, directorul de creatie al agentiei Cohn&Jansen|Ashley & Holmes se va afla in juriul festivalului Golden Drum din acest an, la sectiunea Design & Art Direction.

Andrei Cohn a intrat in publicitate ca art director la Scala JWT. A fost mai apoi art director la D'Arcy, iar din 2002 este director de creatie si partener la Cohn&Jansen|Ashley & Holmes.

Are o experienta de peste 13 ani in publicitate, timp in care a obtinut nominalizari si premii la festivaluri de publicitate locale si internationale.

Andrei Cohn va juriza lucrarile din sectiunea Design & Art Direction alaturi de Kurt Georg Dieckert, Chief Creative Officer and Member of the Management Board, TBWA Germany - President, Marius Kasperavičius, Creative Director designHotel, Lithuania si Marko Vičič, Partner and Chief Creative Director, Futura DDB, Slovenia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related