TERAPIA isi consolideaza pozitia pe piata achizitionand doua companii farmaceutice

Reprezentantii conducerii Terapia, unul din liderii pietei de produse farmaceutice, au semnat astazi, 2 august a.c. contractele de achizitionare a doua companii farmaceutice, Pharmaplant si Promedic, ambele cu sediul in Bucuresti. Prin aceasta actiune, producatorul din Cluj isi consolideaza pozitia pe piata romaneasca si planifica o crestere cu 15% a actualei cote de piata.
Pharmaplant si Promedic reprezinta doua companii romanesti cu capital privat, avand o cifra de afaceri cumulata de 6,2 milioane USD si un numar de aproximativ 100 de angajati. Terapia nu incorporeaza numai un personal foarte bine calificat, ci si facilitati noi de productie si un portofoliu complementar celui existent. Acest lucru se traduce intr-o serie de noi produse farmaceutice (siropuri, solutii, picaturi oftalmice, nazale si otice) si extinderea portofoliului pe ariile terapeutice de interes (sistemul nervos central, cardiovascular, diabet). Pentru urmatorii 2-3 ani, se estimeaza ca cele doua firme achizitionate vor creste cu 15 milioane USD cifra de afaceri anuala a companiei Terapia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune

DictionarRelated