Links Associates reprezinta CNN in Romania

Compania de comunicare strategica, PR si lobby, Links Associates, a devenit reprezentantul exclusiv pentru Romania al CNN Global Network. Reprezentarea are in vedere promovarea in Romania a unor proiecte editoriale, publicitate, marketing si PR pentru reputatul canal de televiziune.

Cel mai important eveniment care urmeaza a fi organizat anul acesta in Romania este seria de reportaje "Autumn of Change", o serie de materiale realizate in foste tari comuniste, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului. Timp de o saptamana, vor fi prezentate reportaje si materiale despre evenimentele din 1989, dar si despre schimbarile petrecute in ultimele doua decenii. Richard Quest, Christiane Amanpour si Becky Anderson, jurnalisti reprezentativi pentru CNN se vor afla in Romania pentru a intervieva participanti la evenimente, tineri nascuti in 1989 si dupa, sau personalitati de prim rang ale vietii publice romanesti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related