netBridge lanseaza SfatulMedicului.ro, serviciul de consultatii medicale virtuale

Bucuresti, 2 august 2005 - netBridge, cea mai mare companie din Romania dedicata dezvoltarii de servicii online profesioniste, a lansat in parteneriat cu Centrul de Medicina Interna Fundeni un serviciu contracost de consultatii medicale prin internet la adresa www.SfatulMedicului.ro

SfatulMedicului.ro vine in ajutorul persoanelor active, cu o viata sociala si profesionala bogata.In general acestea acuza probleme minore de sanatate pe care le ignora din cauza lipsei de timp sau pe care le trateaza dupa ureche, fara sa consulte un medic.

Acest site este alternativa comoda a unei consultatii clasice, careia insa nu i se substituie in totalitate. SfatulMedicului.ro ofera asistenta in depistarea si rezolvarea problemelor de sanatate prin sfaturile unor medici cu experienta. Pe aceasta cale utilizatorii site-ului pot intelege mai bine starea lor de sanatate si pot lua deciziile corecte.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related