10 patrupede simpatice și-au făcut cont și își caută perechea pe Sentimente.ro

10 patrupede simpatice și-au făcut cont și își caută perechea pe Sentimente.ro

Max, Ozzy, Sasha și Luna se numără printre cei mai noi membri ai site-ului Sentimente.ro. Zece patrupede jucăușe se alătură celor peste 1,7 milioane de utilizatori care își caută perechea pe platforma de matrimoniale. Inițiativa face parte dintr-un program-pilot menit să încurajeze adopțiile de câini, derulat în parteneriat cu asociația Big Hearts Society. Noii utilizatori necuvântători sunt dresați și sunt în căutarea unui cămin. 

Cu toții ne dorim dragoste, indiferent că vorbim despre oameni sau despre... animale. Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din România, își dorește să sprijine dragostea în orice formă a sa, prin urmare a inițiat un program-pilot de adopție a animalelor fără stăpân prin intermediul platformei proprii. Astfel, 10 câini au primit câte un profil dedicat, iar acesta este promovat organic în timeline-ul fiecărui membru al site-ului de dating.

"Înainte de orice, misiunea Sentimente.ro are ca prioritate promovarea dragostei, indiferent de sex, statut social, rasă.
Un animal de companie poate fi un partener de nădejde, care are mereu timp pentru tine, care oferă și primește dragoste. Peste 12% dintre utilizatorii activi Sentimente.ro au declarat că au sau că și-ar dori să aibă un animal de companie. În aceste condiții, ne bucurăm că Big Hearts Society este alături de noi în acest demers și sperăm ca acesta să fie doar primul pas dintr-un lung șir de adopții" a precizat Flori Dragomir, co-fondator al site-ului Sentimente.ro.

Utilizatorii Sentimente.ro pot afla de pe profilul personal despre posibilitatea de adopție a unuia dintre cei 10 câini, fiecare dintre aceștia având o pagină de profil dedicată. De asemenea, oricine poate afla detalii despre ei, indiferent dacă are sau nu cont pe site-ul de dating. Fiecare pagină de profil are o secțiune specială de share către cele mai populare medii sociale de comunicare, astfel încât informația să ajungă la persoanele interesate, fără ca acestea să fie nevoite să-și facă și cont pe Sentimente.ro.

"Toti cei 10 caini sunt dresati si fac parte dintr-un program unic in tara, care vizeaza reabilitarea emotionala a cainilor abandonati sau abuzati, alaturi de dresajul lor. Fiecare caine este pregatit pentru adoptie, iar intregul proces este supravegheat de Asociatia Big Hearts Society.
Adoptia se va finaliza dupa semnarea unui contract de adoptie, homecheck si o perioada de proba, astfel incat procesul sa fie unul de succes"
 a precizat Carla Alina Buleanu, reprezentant al Big Hearts Society.

Cainii din proiectul-pilot sunt de talie mica, medie si mare, iar in descrierea fiecaruia au fost trecute, pe langa date legate de aspectul fizic si starea lor generala, inclusiv trasaturile lor, preferintele si conditiile in care ar trebui tinuti acestia. Toti cainii au fost sterilizati si microcipati, deparazitati si vaccinati.
Ei au intre 1 si 6 ani, sunt dresati si pregatiti sa isi gaseasca un camin nou.

Pentru a face cunostinta cu Max, Anna, Ozzy, Didi, Luna, Bolek, Lola, Linda, Sasha si Marco intrati aici

Statisticile arata ca o relatie din trei incepe acum online si, pana in 2020, peste 330 de milioane de persoane din intreaga lume isi vor crea cont pe un site de dating. In Romania, piata de dating se dezvolta constant, iar de 17 ani Sentimente.ro este numele cel mai sonor, care inregistreaza constant cele mai mari valori de trafic (conform Trafic.ro). Peste 1,7 milioane de persoane din Romania, dar si din strainatate, au in prezent cont pe Sentimente.ro.
Sentimente.ro este lider pe piata de dating si in ceea ce priveste inovatia: in 2001 a fost primul site din Romania care a dezvoltat un serviciu de mesagerie instant in browser, in 2010 a dezvoltat sistemul de raportare al utilizatorilor care incalcau regulile de utilizare ale site-ului, in 2014 lansat varianta de aplicatie pentru Android, iar in 2017 – WallY – algoritmul de inteligenta artificiala care sta azi la baza interfetei personalizate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related