Campanie Itsy Bitsy impotriva sedentarismului

Copii, parinti si bunici au primit in acest week-end cate un kit de miscare in aer liber de la Itsy Bitsy la finele campaniei "Campioni pentru viata". Cu mic cu mare, peste o mie de persoane s-au adunat in parcul Titan din Bucuresti pentru a participa la evenimentul dedicat de Itsy Bitsy miscarii in aer liber.

Personajele Itsy Bitsy le-au demonstrat celor prezenti cum, cu ajutorul kitului de miscare de la Itsy Bitsy- o minge, un frisbee, un set de palete de badminton, o coarda si o bucata de creta colorata, parintii se pot juca alaturi de copiii lor in aer liber si ii pot invata pe cei mici jocurile copilariei. Copiii au facut miscare si s-au jucat alaturi de personajele lor preferate Itsy, Bitsy, Aranburu, Zapa, Spiridusul, Buna povestilor si Magicianul. Pe scena le-au stat alaturi si au cantat Razvan Gogan si copii de la grupurile Miniton si Rogvaiv, sau au dansat copiii de la Bucharest Sport Club.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related