Bucuria face bine! O campanie Itsy Bitsy FM si SOS SATELE COPIILOR

Bucuria face bine! O campanie Itsy Bitsy FM si SOS SATELE COPIILOR

Itsy Bitsy FM si SOS Satele Copiilor Romania te indeamna sa tii minte bucuria pe care o simti in decembrie si sa fii bun tot anul care vine!

In cadrul campaniei „Bucuria face bine”, copiii din Satul SOS din Bucuresti isi impartasesc parerile in rubrica "Vocea Copiilor", difuzata in emisiunea ItsyBitsyNeata de luni pana vineri, intre orele 7:00 si 9:00. Voluntari si membri ai echipei SOS Satele Copiilor vorbesc despre programele SOS Satele Copiilor in emisiunile "Happy Music" si "Suna bine" de la Itsy Bitsy FM, toata luna decembrie.

Pentru copiii vulnerabili, atmosfera calda a sarbatorilor piere in fata grijilor de adult cu care se confrunta in fiecare zi. Pentru ei sarbatorile trec greu si nu viseaza la Mos, iar uneori, nu stiu nici macar ca e Craciunul.

Acesti copii au insa nevoie de grija, atentie si generozitate tot timpul anului, nu doar in preajma Craciunului, cand tindem sa devenim mai sensibili la povestile lor de viata. De ce n-am trai tot anul in spiritul generos al Craciunului?

"Tine minte bucuria pe care o simti in decembrie si fii bun tot anul care vine!" este indemnul la generozitate pe care SOS Satele Copiilor si Itsy Bitsy FM il adreseaza in cadrul campaniei "Bucuria face bine!", desfasurata in luna decembrie la Itsy Bitsy FM.

 

„Mare parte din bucuria pe care o simtim in preajma Craciunului se datoreaza generozitatii de care dam dovada acum. Daca ne-am da seama cat de simplu putem obtine starea de bucurie fiind buni unii cu ceilalti, atunci am fi generosi mai des. Mos Craciun, invitat la noi la radio in luna decembrie, simbolizeaza cel mai bine spiritul generozitatii, iar copiii se bucura mult sa intre in direct in emisiunea lui”, spune Nadia Tataru, cofondatoarea Itsy Bitsy FM.

 

Generozitatea aduce bucurie, iar bucuria face bine.

„Peste 50% din copiii sub 16 ani din Romania sunt amenintati de saracie si de excluziune sociala, conform unor studii recente. La SOS Satele Copiilor, ne asiguram ca fiecare copil vulnerabil pe care il avem in grija primeste sansa la copilarie, pentru a deveni un adult implinit. Acum este un bun moment sa ne amintim ca fiecare zi poate fi una speciala, nu doar de sarbatori. Copiii au nevoie de iubirea unei familii, de siguranta unui camin, au nevoie sa manance si sa mearga la scoala, in fiecare zi. Uneori, generozitatea consta in gesturi mici care, pe termen lung, le pot schimba povestea. Poate fi atat de simplu.”, Stefan Urziceanu, Marketing & Fund Development Director, SOS Satele Copiilor Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related