www.circumterra.ro = in jurul lumii..cu vele..solitar..fara escala

Heat Advertising se alatura eforturilor skipper-ului Sorin Drugan in incercarea sa de a face inconjurul lumii pe apa, solitar, fara escala, pe un traseu omologat.

Sorin Drugan este obisnuit cu premierele, fiind singurul si primul navigator roman care a realizat traversarea solitara a Marii Negre, de la Constanta la Batumi (Georgia). De data aceasta, Sorin Drugan va incerca sa isi inscrie numele pe lista celor care au facut inconjurul lumii, urmand sa parcurga traseul "clasic", ocolind Capul Horn si Capul Bunei Sperante, fara a utilize canalele artificiale (Suez si Panama).
" Inconjurul lumii - este vorba de vreo 25.000 de mile marine - inseamna aproximativ un an. Circumterra este o parte austera, voi vedea numai apa, dar ma simt prizonier pe uscat. Vreau sa arat ca un roman poate duce la capat o astfel de incercare", declara Sorin Drugan.
"Este extraordinar ca exista oameni intre noi care lupta cu atata ardoare pentru indeplinirea unui vis. Ne dovedeste ca fiecare dintre noi este capabil de performanta! Vom fi alaturi de el pe tot parcursul traversarii, chiar si prin intermediul site-ului pe care l-am realizat", declara Cornel Latis, director general Heat Advertising

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

DictionarRelated