EU sunt toti cei care aleg in locul tau, ai inteles?

Intr-un coafor de cartier.

− Doamna Nuti, vad ca ati fost la mare.
− Am fost, Cami, am fost, confirma Doamna Nuti in timp ce se pierdea sub mantia coafezei. Tot datorita mie, bineinteles, ca daca era dupa Gicu, eram alba ca o branza si la ora actuala.
− Pai cum...? isi arata nedumerirea coafeza, de teama sa nu aprobe prea tare ideea ca Gicu n-ar fi un barbat de actiune.

− Pai pentru ca am pus picioru-n prag si i-am spus: "Gicule, de-acuma punem ban pe ban, ai inteles? Ce, nu puteti sa luati si voi o bere la 2 litri si s-o beti la scara blocului, ca oamenii normali? Ce va trebuie voua bar? Aicea e aer la scara, vii repede acasa... pai?". Cu astia trebuie sa fii hotarata, draga, sa le arati ca nu le merge cu una, cu doua. Asa era una pe plaja, la vreo 20 de ani asa, si cum a simtit ca bezmeticul vrea sa mearga sa bata mingea cu ailalti, la fotbal, cum i-a facut semn ca Hei, aia din mana ta ce e? O racheta, da? Si poti sa dai cu ea in minge? Nu poti, nu? Asa ca stai aici cu mine si da in fluturasul asta pe care il arunc eu, ce nu pricepi? Asa trebuie sa fii cu astia draga, de cand sunt tineri, ca nici nu stii cand te trezesti ca te lasa pentru una mai tanara, daca nu-i tii bine in frau.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Joie Negru
acum 14 ani
Ce? Ha? What? Wut?
Ana Militaru
acum 14 ani
nu tre' sa inteleaga chiar toata lumea. e asa pour la bonne bouche, daca intelegi.


Branded


Related