Reteaua Spin Communications a deschis o filiala in Cipru

Spin Communications continua extinderea regionala si deschide o noua locatie, fiind prezenta in trei capitale europene: Atena, Bucuresti si Nicosia.

Noua locatie adaugata in retea este Spin Communications Cipru. Agentia a fost infiintata in august 2009 si ofera servicii de comunicare politica clientilor din organizatii politice, actorilor politici si autoritatilor de stat. Divizia de comunicare corporate a Spin Communications include firme de import, de constructie si reprezentanti ai industriei alimentare. De asemenea, compania asigura redactarea si publicarea materialelor de comunicare.

In acelasi timp, Spin Communications a inceput o campanie la Atena. Punand accentul pe claritatea si eficienta mesajului, conceptia sa strategica si simplitatea constituie elementele definitorii ale campaniei Spin Communications. Pentru prima data in Grecia o agentie de consultanta in comunicare foloseste internetul ca principal canal de comunicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related