Spin Communications, o noua agentie de PR pe piata romaneasca

Parte a unei retele internationale, Spin Communications este condusa de Spiros Rizopoulos, General Manager, si de Ruxandra Florea in functia de Country Manager, si ofera servicii de consultanta in relatii publice.

Spin Communications, o agentie de prestigiu in Grecia, si-a deschis sucursala in Romania in noiembrie 2007. Agentia furnizeaza servicii de planificare strategica si comunicare, mai precis, fiind vorba de consultanta in comunicare corporate si de brand (reputation management, gestionarea situatiilor de criza, programe de comunicare interna, planificare si implementare de evenimente, CSR, sponsorship) si relatii media (strategie editoriala, traininguri media, online PR).
"Desi relativ tanara, fiind infiintata in 2003, agentia noastra a adunat laolalta multi oameni buni, cu o experienta laudabila, clienti valorosi si rezultate palpabile. Deschiderea biroului din Romania este un pas strategic, in conditiile dezvoltarii impresionante pe care am inregistrat-o", a declarat Spiros Rizopoulos, General Manager Spin Communications. "In acest fel, agentia din Bucuresti se alatura axei Washington D.C - Atena pentru a intregi o viziune globala a companiei noastre", a adaugat acesta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related