Testcentral/D&D Consultants lanseaza in Romania EQ-i

Testcentral/D&D Consultants lanseaza in luna octombrie EQ-i (Emotional Quotient Inventory), principalul test pentru evaluarea inteligentei emotionale, potrivit unui comunicat de presa D&D Research.

Test standard la nivel international pentru evaluarea EQ (Coeficientul de Inteligenta Emotionala), EQ-i este adaptat pentru Romania si este disponibil pentru uz comercial in tara noastra.

EQ-i poate fi utilizat in mediile in care este necesara evaluarea inteligentei emotionale si a potentialului de dezvoltare a acesteia printre care medii organizationale, educationale, clinice, criminalistica si expertiza judiciara, dar si in cercetare fundamentala, potrivit comunicatului. Instrumentul este destinat profesionistilor in resurse umane, consultantilor in dezvoltarea organizationala, medicilor, asistentilor sociali, consilierilor de ghidare si orientare profesionala, psihologilor sau chiar psihiatrilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related