AdePlast si-a desemnat agentia de comunicare pentru 2010

AdePlast a prelungit pentru anul 2010 contractul de comunicare cu agentia LinksPR. Serviciile contractate vor fi de consultanta pentru toate proiectele de comunicare ale companiei. Suma bugetata de AdePlast pentru marketing se ridica la cel putin 600.000 de euro - bani cheltuiti in 2009 - care includ atat partea de ATL, BTL, cat si PR/CSR. LinksPR se afla in al doilea an de colaborare cu AdePlast, dupa ce anul trecut a derulat strategia de comunicare cu focus pe tehnici de PR.

"Am ales continuarea colaborararii cu LinksPR pentru a asigura coerenta in actiunile de promovare ale AdePlast, demarate anul trecut. In 2009 am pornit o ofensiva de comunicare pentru companie si produsele noastre, fara precedent in istoria firmei. Consultantii de la LinksPR au inteles anul trecut nevoile noastre de comunicare si am ales sa lucrez cu ei si de acum incolo. In acest an ne vom intensifica actiunile in acest sens, iar strategia propusa de ei pentru 2010 se inscrie acestui obiectiv", a declarat Marcel Barbut, proprietarul AdePlast.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related