Leadership School isi deschide portile pentru a 5-a generatie de lideri

Peste 6 milioane de romani detin permis de conducere si autovehicule, participand activ la traficul infernal din fiecare zi. Cati oare detin cunostiinte solide de leadership si mai ales cati dintre ei le aplica intr-un mod responsabil? LEADERS si-a propus sa dea o mana de ajutor tinerilor cu potential orientati spre cunoastere si dezvoltare profesionala si pregateste a cincea editie Leadership School, care va avea loc in perioada 21-27 martie, la Poiana Brasov.

"LEADERS este, probabil, echipa cea mai concentrata pe performanta. A lor si a celor care participa in programe. De la selectia subiectelor de instruire la coaching si internship, prin toate etapele de invatare, LEADERS ofera tinerilor din Romania un model care se alimenteaza din principii teoretice, dar traieste cu picioarele bine infipte in realitate. Si astfel furnizeaza solutii pe care participantii le pot aplica din minutul urmator", declara Andreea Ionescu, invitat permanent Leadership School. "Pentru mine, ca vorbitor si participant la evenimentele LEADERS, binefacerile sunt doua: prima, faptul ca pot intra in contact cu o categorie de tineri care te inspira sa crezi in viitor, fiindca sunt absolut hotarati sa il construiasca; si a doua, ca o echipa atat de tanara ar putea da lectii multor profesionisti confirmati in Romania".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related