IQads Kadett de la A la Z

Tinerii care isi doresc sa lucreze in advertising, marketing, PR sau in alte domenii din marcomm sunt invitati joi, 4 februarie, la ora 18.00 la IAA House pentru a afla mai multe informatii despre IQads Kadett, primul program de talent scouting pentru industria de marcomm din Romania.

Proiectul, initiat de IQads in colaborare cu Coca-Cola Hellenic si sustinut de IAA Young Professionals, a fost lansat in luna noiembrie a anului trecut si a adunat deja un numar mare de cadeti interesati de dezvoltarea propriei cariere in industria de marcomm. Acestia au beneficiat, pana in acest moment, de diferite avantaje ale statutului de membri in proiect, precum invitatii la evenimente importante de profil (Marketing Research 2010, Marketing360, Art&Copy, Brand Colours), discount-uri la inscrierea pentru diverse evenimente sau de brief-uri de comunicare menite sa ii ajute sa isi alcatuiasca un portofoliu relevant.

Evenimentul de prezentare are rolul de a aduce mai aproape de studenti informatii referitoare la desfasurarea proiectului si la beneficiile care decurg din aderarea la acesta. Sunt asteptati, asadar, toti cei interesati de proiect si de modul in care pot deveni profesionisti ai industriei locale de marcomm.

Participarea la acest eveniment este gratuita, insa toti cei care doresc sa fie prezenti isi pot rezerva un loc dand un e-mail la [email protected].

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Cosmin Luca
acum 14 ani
daca am 29 de ani, deci nu mai sunt student de mult : ), se poate sa particip la evenimentul de maine, adica mi se adreseaza si mie. mentionez ca am un masterat in PR si comm.


Branded


Related