Un nou redactor sef la Cotidianul

Incepand de luni, 19 septembrie, echipa Cotidianul are un nou redactor-sef - Carol Sebastian. Robert Turcescu si-a incheiat mandatul de un an la conducerea redactiei si pe 14 septembrie a avut loc ceremonia de "predare a stafetei".
Cu un nou proiect in plan, Robert Turcescu declara: "Ma retrag de la conducerea editoriala a ziarului cu sentimentul misiunii indeplinite. Planurile mele de viitor sint legate, in acest moment, de un proiect major in sprijinul comunitatii jurnalistice din Romania, despre care voi vorbi in public in viitorul foarte apropiat. Dar, indiferent de ceea ce se va intimpla mai departe, voi privi intotdeauna cu mare atentie spre Cotidianul. Viitorul sau viitorii redactori-sefi ai acestui ziar trebuie sa aiba grija sa pastreze, in primul rind, echilibrul liniei editoriale. In rest, depinde de abilitatile lor profesionale daca vor reusi sa creeze un produs jurnalistic mai performant. Le doresc succes."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related