Stil, eleganta si rafinament la HIFIarena 2005

HIFIarena 2005 isi va redeschide portile la Crowne Plaza Bucuresti. Intre 10 si 13 noiembrie, peste 100 de marci prestigioase de pe piata mondiala a solutiilor si echipamentelor hi-fi audio si video vor fi prezente in Romania la cea de a III-a editie a HIFIarena.
EXPOTEK organizeaza in perioada 10 - 13 noiembrie, sub sloganul "Hi Feelings", cea de a treia editie a expozitiei HIFIarena - Romanian Home Entertainment Show.HIFIarena este singurul eveniment dedicat solutiilor si echipamentelor audio si video de inalta performanta pentru home entertainment organizat in Romania.

Si in acest an, prezentarile vor avea loc in cadrul select oferit de Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, in conditii deosebite de auditie si vizionare. Timp de patru zile, 35 de camere ale hotelului vor fi transformate in studiouri pentru auditii si vizionari de film. Pasionatii vor avea ocazia sa se reintalneasca cu fascinanta lume a sunetului si imaginii, sa experimenteze cele mai noi solutii si echipamente audio-video intr-o ambianta eleganta si rafinata.
"Reunim la HIFIarena peste 100 de marci de prestigiu din 25 de tari. Ne-am propus sa oferim an de an publicului o imagine cat mai fidela asupra celor mai noi si mai performante echipamente si sisteme hi-fi si home cinema. Ne adresam tuturor celor care doresc sa-si petreaca timpul liber in compania muzicii si filmului de calitate. Oaspetii nostri vor avea ocazia de a vedea cele mai recente creatii in domeniul audio-video si de a gasi cea mai potrivita solutie hi-fi pentru acasa. Vor putea testa si cumpara totul dintr-un singur loc: HIFIarena 2005", declara Sorina Muresan, Director General Expotek.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related