HIFIarena 2005 isi redeschide portile la Crowne Plaza Bucuresti, intre 10 si 13 noiembrie

Peste 120 de marci prestigioase de pe piata mondiala a solutiilor si echipamentelor hi-fi audio si video vor participa la cea de a III -a editie a HIFIarena. Timp de patru zile, vor fi deschise pentru auditii si vizionari de film un numar record de 35 de studiouri special amenajate.

EXPOTEK organizeaza in perioada 10 - 13 noiembrie, sub sloganul "Hi-Feelings", cea de a treia editie a expozitiei HIFIarena - Romanian Home Entertainment Show.
Toti cei care viseaza la casa inteligenta vor avea ocazia sa vada, sa testeze si sa cumpere de la HIFIarena cele mai noi echipamente audio si video aparute pana in acest moment pe piata. Multe dintre exponate, recent premiate EISA (European Imaging and Sound Association) vor fi expuse in premiera in Romania. Vizitatorii sunt asteptati sa experimenteze solutii hi-fi de ultima generatie, care imbina inovatiile tehnologice cu un design sofisticat si revolutionar. Printre acestea se numara prima camera video digitala cu inregistrare direct pe hard disk, ultimele sisteme home entertainment wireless sau prima "rama" pentru fotografii digitale, cel mai mic proiector din lume (450gr, 123x47x97 cm) sau cel mai luminos ecran din lume cu o suprafata sonora de 360° (cu boxe pe toata suprafata de proiectie). De asemenea, peste 100 de specialisti vor oferi consultanta in alegerea solutiei potrivite pentru acasa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related