Sorin Alexandrescu, Antena 1: "Schimbarea e in progres"

Seria de schimbari de la Antena 1 - cel mai mare post privat de televiziune cu capital romanesc, detinut de familia politicianului Dan Voiculescu - va mai continua inca trei-patru luni, spune Sorin Alexandrescu, instalat in functia de director executiv al postului in luna octombrie 2009.

"Au fost procese de business restructurate, proceduri refacute, s-au schimbat fundamental anumite abordari operationale interne", spune managerul Antenei 1 in primul sau interviu acordat presei de business de la venirea in trustul Intact.
"Important este ca schimbarea sa livreze procese, decizii si eficienta", crede Alexandrescu. Potrivit unui comunicat recent, divizia TV a grupului (Antena 1, 2 si
3; Euforia TV si GSPTV) a inregistrat o crestere cu 21% a cifrei de afaceri nete in T1 din 2010, comparativ cu perioada similara a anului trecut, iar profitul operational al celor cinci posturi a crescut cu peste 50% fata de T1 al lui 2009. Dar dincolo de aceste schimbari si cifre, care este de fapt misiunea lui
Alexandrescu la trustul Intact? Raspunsul in MONEY EXPRESS.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related