Money Express aduce Cannes Lions la Bucuresti

Revista saptamanala de business MONEY EXPRESS este primul brand media din Romania care va transmite in timp real de la cel mai important festival de comunicare al anului - Cannes Lions 2010 - in cadrul unui proiect multi-media (TV, radio, online, print, retelele sociale). Cannes Lions, care debuteaza astazi, 21 iunie, reuneste profesionisti din publicitate, media, PR, dar si reprezentanti de top ai celor mai mari clienti de publicitate din lume.

Jurnalistul MONEY EXPRESS trimis la Cannes Lions, Larisa Ghitulescu, va transmite corespondente zilnice pentru The Money Channel si va avea interventii periodice pentru Radio Guerrilla, luni si vineri in emisiunea "Logout" si joi la "Guerrilla de dimineata". MONEY EXPRESS va publica articole despre concluziile si lectiile festivalului din acest an in editiile din 29 iunie si 6 iulie, iar pe www.moneyexpress.ro veti gasi, zilnic, cele mai proaspete informatii si declaratii de la eveniment.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related