Money Express lanseaza o noua campanie de imagine

MONEY EXPRESS lanseaza campania de imagine "Martea, toate pisicile sunt albe" si introduce, odata cu aceasta, o abordare noua in presa economica, prin sloganul "Cultiva instinctul pentru business".

MONEY EXPRESS urmareste, deopotriva, sa isi consolideze imaginea in randul cititorilor sai traditionali, dar si sa atraga public nou, din randul celor care considera ca doar specialistii au acces la fenomenul economic. Noua campanie urmareste sa sparga aceste clisee si sa elimine prejudecatile formate de publicul larg, care percepe publicatiile de business drept inabordabile.

"Obiectivul campaniei este de a consolida brandul prin cresterea notorietatii si clarificarea pozitionarii revistei in mintea publicului", spune Andreea Rosca, publisher al saptamanalului de business. "Ne dorim sa schimbam perceptia conform careia MONEY EXPRESS este o revista de business exclusivista, adresata numai unei anumite categorii de public. MONEY EXPRESS este o revista in care afacerile nu sunt descrise doar din perspectiva cifrelor. MONEY EXPRESS vorbeste despre experiente".

Ideea campaniei a pornit de la simplul fapt ca revista MONEY EXPRESS apare martea, zi traditional asociata cu superstitii legate de evenimente negative. Dar pisicile negre si cele trei ceasuri rele contravin complet filosofiei brandului MONEY EXPRESS, un brand care prin abordarea sa editoriala evita cliseele si elimina prejudecatile.

In esenta, sloganul campaniei, "Martea, toate pisicile sunt albe", are rolul de a declansa o schimbare de atitudine, intr-un context economic care face ca instinctul si experienta oamenilor din business sa joace un rol crucial in delimitarea castigatorilor si a supravietuitorilor de invinsi. Intentia este ca mesajul optimist al campaniei sa mobilizeze comunitatea de afaceri sa actioneze si sa aiba initiativa indiferent de circumstante. Campania sustine astfel valorile promovate de brand inca de la infiintare - autenticitate, incredere, actiune, initiativa - in plan editorial accentuarea acestor valori fiind sustinuta si de noua sectiune ANTREPRENOR.

"Afacerile in mod traditional sunt percepute ca avand legatura cu rezultatele. Mai importanta insa este experienta in sine. Aceasta este paradigma pe care headline-ul campaniei - "Martea, toate pisicile sunt albe" - urmareste sa o schimbe. Este vorba despre o schimbare de atitudine, mai ales in actualul context economic. Criza inseamna deopotriva greutati si oportunitati. In definitiv, castigatori din aceasta situatie vor iesi cei care actioneaza, care au initiativa si nu contempla criza. Acestia sunt oamenii care fac business cu pasiune, sunt oamenii care traiesc autentic si sunt complet implicati in ceea ce fac. Sunt oamenii despre care MONEY EXPRESS scrie si pentru care scrie", spun creativii de la M&C Strategy Development, compania care s-a ocupat de realizarea campaniei.

"La fel ca in viata, si in business invatam din trairile si emotiile pe care le experimentam. Succesul si instinctul in afaceri se dobandesc treptat prin intermediul acestor experiente. Iar instinctul este cel care face de multe ori diferenta in business, mai ales in situatiile in care cifrele si rezultatele nu arata rute concludente. MONEY EXPRESS te invata instinctul pentru business, vorbeste despre oameni pasionati, descrie trairile si reflecta deopotriva succesele si esecurile din vietile lor," spune Mona Dirtu, redactor-sef MONEY EXPRESS.

Campania se deruleaza in perioada 10 martie - 31 mai 2010 si include un spot TV, un spot radio, o serie de executii print si bannere online. Canalele de comunicare media sunt TV: Realitatea TV, The Money Channel; radio: Guerrilla FM, GOLD FM si Realitatea FM; presa scrisa: National Geographic, Esquire, FHM, Academia Catavencu, 24 FUN, Bucataria pentru Toti, Superbebe, Magazinul Progresiv, HRB Expert, Food&Bar, Piata, Pharma Business; Indoor: reteaua Monopoly Media; Online: portalul Money.ro, Realitatea.net, IQads.ro si cotidianul.ro.

Campania este semnata de echipa de creatie a agentiei M&C Strategy Development condusa de Horea Pop (Director de Creatie), alaturi de Alexandru Calin (Copywriter).

Lansata in aprilie 2007, revista MONEY EXPRESS(www.moneyexpress.ro) ofera o perspectiva detaliata asupra afacerilor, analizeaza cele mai importante evenimente din business si explica deciziile celor care conduc mari companii in Romania.

Publicatia se adreseaza antreprenorilor si top managerilor, directorilor de dezvoltare, consultantilor din diferite domenii, managerilor de IMM-uri, micilor antreprenori.

Revista publica in ultima marti a fiecarei luni sectiunea ANTREPRENOR, singurul produs din presa scrisa special adresat intreprinzatorilor. In excusivitate pentru Romania, in MONEY EXPRESS puteti citi articolele scriitorului Mario Vargas Llosa si comentariile analistului de politica externa Fareed Zakaria. De asemenea, MONEY EXPRESS publica, tot in exclusivitate, articole din saptamanalul american NEWSWEEK.

MONEY EXPRESS apare in fiecare marti si este editata de M&C Strategy Development.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related