De multe ori nu suntem suficient de dispusi sa schimbam tactica

Traim vremuri tulburi: falimente, restructurari si intrebari care plutesc in aer: "oare am ales bine?" "sunt pe drumul cel bun?" "ce fac cu viata mea?". Ca lider, presiunea este cu atat mai mare, fiind responsabil pentru mult mai mult decat propriul drum. Sfatul lui Anthony Silard (CEO, The Executive Leadership Institute & President, The Center for Social Leadership), Guru of The Month in iulie, este sa reevaluam obiectivele si sa perseveram, pentru ca de multe ori, nu obiectivul este gresit, ci modul in care am ales sa parcurgem drumul spre el.

Daca in prima parte a interviului ati putut citi despre calitatile esentiale ale unui lider, in cea de-a doua, puteti afla raspunsul la intrebarea "te nasti sau devii lider?"si va puteti inspira dintr-o serie de DOs and DON'Ts cu care isi exemplifica principiile teoretice. Iar la final, Anthony va invita sa va puneti intrebarea daca va puteti privi in oglinda senini, pentru ca asta este cea mai mare provocare pentru un lider in viziunea lui.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related