Scoala de creatie ADC*RO a dat startul pentru cea de-a treia editie

Scoala de creatie ADC*RO, un proiect Art Directors Club Romania (ADC*RO) in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR), a dat startul pentru cea de-a treia editie.

Inscrierile pentru concursul de admitere se pot face online, pe site-ul scolii www.scoalaadc.ro, pana la 1 septembrie 2010. Participantii vor avea de rezolvat un brief, in urma evaluarii tuturor inscrierilor urmand sa fie admisi la cursurile Scolii ADC*RO 60 de studenti.

Criteriile pe baza carora tutorii scolii vor nota inscrierile sunt creativitatea, originalitatea si respectarea cerintelor briefului.

Cursurile scolii vor incepe la 1 octombrie 2010 si se vor desfasura pe parcursul a 12 saptamani, pana in februarie 2011.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related