Lindab Romania continua campania de imagine "De 15 ani campioni ai acoperisurilor"

Lindab Romania – Divizia Profile a hotarat continuarea campaniei initiate in preajma Campionatului Mondial de Fotbal sub sloganul „De 15 ani campioni ai acoperisurilor”. Pana la sfarsitul lunii august vor rula in reteaua KISS FM si pe posturi de radio locale 3 noi executii (I, II, III). Mesajul va fi difuzat in 32 de orase din toata tara, cu sprijinul retelei de parteneri. Valoarea de rate card a campaniei este de circa 27.000 de euro, iar agentia care s-a ocupat de media buying este Brand Factory.

Campania are drept scop comunicarea pozitiei Lindab drept liderul pietei de tigla metalica din Romania, loc adjudecat timp de 15 ani. Argumentele selectate pentru a intari mesajul cheie sunt: 15 depozite regionale si peste 250 de centre de vanzare in toata tara, 4000 de specialisti si nu mai putin de 15 tipuri de tigla metalica Lindab, care acopera o gama variata de preturi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related