360Revolution la ADfel 2010

360Revolution, agentie specializata in organizarea de evenimente, a fost partener logistic la a cincea editie ADfel, singurul eveniment de publicitate neconventionala din Romania. Pe parcursul intregii saptamani ADfel, care a inclus numeroase proiectii multimedia, concursuri si momente de premiere pe scena, 360Revolution a asigurat intregul necesar tehnic al evenimentului.

Singurele intreruperi ale programului de la ADfel s-au intamplat intentionat, fiind coordonate tot de 360Revolution. In seara de senzatii tari, romanesti, ROM a solicitat o serie de intreruperi specific romanesti, care sa intrerupa proiectiile evenimentului, printre care si o pana de curent.

Pentru ca imaginea si sunetul sa poata fi transmise pe ecranul mare si pe cele 8 LCD-uri din terasa, s-au folosit peste 500 m cabluri pentru transmisia semnalului video de inalta definitie, 10 distribuitoare de semnal si 7 boxe audio de inalta fidelitate. De asemenea, a fost folosita singura regie video full HD din Romania. Timpul total de instalare si dezinstalare al echipamentelor a fost de 5 ore.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related