Wella Professionals si Sebastian Professional au aranjat cele mai wild frizuri la ADfel 2013

Wella Professionals si Sebastian Professional au aranjat cele mai wild frizuri la ADfel 2013

Wella Professionals, Sebastian Professional si Desperados au facut echipa buna la ADfel 2013, miercuri si joi, si au aranjat parul participantilor la eveniment in cele mai wild stiluri cu putinta.Combinatia a fost extrem de reusita, un fel de dulce-sarata, Desperados transformand o parte din terasa de la Fabrica in locul coafurilor wild, iar Wella Professionals si Sebastian Professional garantand ca fiecare coafura iese exact cum si-a dorit fiecare dintre cei doi stilisti.

O combinatie neconventionala cu adevarat, care a atras multe coafuri cotidiene, dornice sa devina wild in universul Desperados, sub magia produselor Wella Professionals si Sebastian Professional. Ideea activarii, aceea ca fiecare coafura era aleasa de stilist si nu de cel care o primea, a facut ca interventia Wella Professionals si Sebastian Professional sa fie cu atat mai importanta, iar rezultatul final sa fie impecabil. Surprinsi de coafurile primite, cei care s-au aventurat sa-si faca parul mai wild decat indraznisera vreodata, au plecat de la ADfel simtindu-se vedetele serii.

 

 

Cu ajutorul produselor profesionale de la Wella Professionals si Sebastian Professional, singura emotie a participantilor a fost legata de inspiratia artistilor.

 

 

Activarea a fost creata si implementata de IQads si Desperados, iar produsele folosite au fost oferite de Wella Professionals si Sebastian Professional. Echipele care au participat la proiect sunt formate din:

Din partea Professional Brands: Cristina Ricu (Marketing Manager).

Din partea ADfel: Marin Preda (Business Developer), Monica Dudau (Senior Project Manager), Cristi Avram (Senior Project Manager), Corina Pirva (Project Manager), Emil Truta (Junior Project Manager), Sonia Ardelean (Coordinating Editor), Anca Pantus (Editor), Ionut Maxim (Editor), Mihaela Craciunescu (Editor), Ioana Mihai (Project Manager), Diana Gandila (Audio Video Coordinator), Livia Plamadeala (Graphic Designer), Bogdan Grigore (Photographer).

Wella si Sebastian au ajutat la implementarea activarii Desperados, care este unul dintre brandurile care au adus spiritul neconventionalului in cadrul ADfel. Evenimentul de branded entertainment este organizat de IQads si a avut loc pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50), Bucuresti, intre 12-18 august. Pe Facebook.com/IQads si pe IQads.ro au fost prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Metropotam, Catavencii, Orasul Meu, 220.ro,Tataia, All Hollow, VICE, HipMag.ro, Times New Roman, Revista de Povestiri, Mixtopia, Realitatea.net, The Institute, SUB25, Money, BestJobs, The Chronicle si Radio Guerrilla. ADfel este organizat cu sprijinul Euromedia, Trade Media, 360Revolution, Carturesti, Elevate, MVcom si AdProduction.

Partenerii media ai evenimentului au fost 24-FUN, Metropotam, Orasul Meu, 220.ro,Tataia, All Hollow, VICE, HipMag.ro, Times New Roman, Revista de Povestiri, Mixtopia, Realitatea.net, The Institute, SUB25, Money.ro, BestJobs, The Chronicle, Catavencii si Radio Guerrilla. ADfel a fost organizat cu sprijinul Euromedia, Trade Media, 360Revolution, Carturesti, Elevate, AdProduction si MVcom.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related