SAPTE SERI lanseaza editia de Pitesti

SAPTE SERI, ghidul saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber, anunta lansarea editiei de Pitesti.
Momentul va fi marcat prin organizarea unui eveniment special in club Insomnia, sambata, 8 octombrie 2005, incepand cu ora 23:00, eveniment la care vor concerta trupele Tentatii si Laguna.

"Lansarea editiei de Pitesti a Sapte Seri face parte din planul de dezvoltare a retelei la nivel local si este efectul natural al diversificarii si imbogatirii semnificative a evenimentelor si spatiilor dedicate petrecerii timpului liber atat in Pitesti cat si in principalele orase ale Romaniei. Editia de Pitesti a Sapte Seri vine astfel in intampinarea nevoilor clientilor, a partenerilor si mai ales a cititorilor nostri, prin furnizarea informatiilor actuale despre cele mai bune locatii si evenimente ale orasului dar si prin implicarea activa si sustinerea activa a evenimentelor culturale, muzicale si sociale la nivel local", a declarat Adriana Petrescu, Director Strategie Kopa Publicatii Grup.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related