SAPTE SERI aniverseaza 3 ani de prezenta in Timisoara

SAPTE SERI, cel mai puternic ghid saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber, implineste trei ani de la aparitia pe piata timisoreana.
Cele 1,095 de seri petrecute alaturi de cea mai puternica revista gratuita de informatii, vor fi sarbatorite in discoteca Park Place Timisoara, sambata 29 octombrie 2005, intr-un decor specific sarbatorii de Halloween, cu baloane, dovleci si costumatii specifice, alaturi de vedete consacrate precum Alexandra Ungureanu si formatia Crush. Cel mai spectaculos costum va fi premiat.

Inca de la lansarea primului numar de Timisoara, Sapte Seri a a fost partener principal media al unor evenimente de mare amploare precum: Urban Experience DJs, Underground Timisoara Festival, Playboy Party, Goran Bregovici and "Wedding & Funeral Orchestra", Cargo - concert aniversar 18 ani, Ofensiva Nationala 2005 sau Noaptea devoratorilor de publicitate, editiile 2003 si 2004.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related