CSC-Angelini si Agency:Wiz lanseaza Bionect Silverspray

Compania farmaceutica CSC-Angelini, parte a grupului Angelini, impreuna cu Agency:Wiz anunta lansarea pe piata romaneasca de produse farmaceutice a produsului Bionect Silverspray.

Campania de lansare va debuta pe 15 septembrie in Bucuresti si va avea, pe langa mixul de Digital - website, e-newsletter si prezenta pe facebook & twitter - si componente de PR, BTL, POSM, prezenta speciala a produsului pe rafturile farmaciilor si o campanie radio derulata in reteaua Itsy Bitsy.

Am creat o campanie integrata care, odata cu lansarea propriu-zisa a produsului Bionect Silverspray, sa aduca multe informatii utile – parintilor si copiilor. Pentru ei, am creat un personaj cu totul special, pe viteazul Scuti, care, impreuna cu povestile lui savuroase, va insoti produsul pretutindeni si va aduce bucurie tuturor celor care vor dori sa il cunoasca. Scuti este Ambasadorul Bionect Silverspray, iar suprizele acestuia nu vor intarzia sa apara in parcurile de joaca ale copiilor. Campania va imbina mediile offline si online - si speram sa placa la fel de mult cat ne-a placut si noua”, spune Lorena Manolica, General Manager la Agency:Wiz.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related