Lowe PR a organizat celebrarea unui an de bijuterii Frey Wille in Romania

Cu prilejul aniversarii unui an de la deschiderea primului boutique de bijuterii Frey Wille in Romania, Lowe PR a organizat un eveniment dedicat, la care a luat parte si Dr. Friedrich Wille (proprietar si CEO Frey Wille), informeaza un comunicat Lowe PR.

Gazda show-ului de la Palatul Militar a fost Andreea Raicu. In centrul evenimentului au fost noile colectii de bijuterii Nixe si Hope, care au intrat pe podium in pasi de dans, purtate de membrele trupei de balet a Andreei Balan, care a semnat o coregrafie dedicata aniversarii Frey Wille.

„Incercam de fiecare data sa gasim abordari diferite astfel incat evenimentele pe care le concepem sa trezeasca experiente memorabile pentru publicul clientilor nostri. Am lucrat cu imaginatia celor prezenti in sala si am creionat show-ul Frey Wille ca un melanj unic intre o defilare de moda autentica in care miscarile rigide au fost inlocuite cu unduiri de maini expresive si pasi de vals”, a declarat Raluca Mihaila (Events Manager Lowe PR).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related