Campania de atitudine "Afara cu porcii din tara!", realizata pro bono de Arsenoaiei & Matasel pentru Europa FM

"Afara cu porcii din tara!" este o campanie de atitudine initiata de Europa FM si agentia de comunicare Arsenoaiei & Matasel si se desfasoara timp de 2 saptamani, incepand cu 7 decembrie. Obiectivele campaniei sunt sanctionarea unui stil de alimentatie nesanatoasa, dar si a tuturor lucrurilor „de porc” din jurul nostru, „pentru ca expunerea excesiva la porci si porcismele aferente dauneaza grav sanatatii individuale, nemaivorbind de cea a natiunii” informeaza un comunicat al statiei de radio.

Ascultatorii Europa FM sunt incurajati sa trimita SMS-uri la 0728.111.222, numar cu tarif normal, in care sa spuna inca un motiv pentru care porcii trebuie dati afara din tara. Cei mai norocosi „militanti anti-porc” vor castiga cate un curcan pentru masa de Craciun.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar


Comentarii

viorel costea
acum 13 ani
de la creatorii remakeului de succes "viteza ucide" (in original "baiatul african insetat" premiat la cannes), acum o noua productie de rasunet:

Afara cu porcii din tara! (inspirata dintr-o campanie reala antimitocanie)

La si mai mare!

Vasuiu Florentina
acum 13 ani
Va rog sa ma ajutati sa scot porcul afara din tara, porcul fiind SOCRUL si vreau sa-l trimit in CAMBOGIA.Va multumesc pentru intelegere.


Branded


Related