Arsenoaiei & Matasel: "Nu am plecat pentru ceea ce nu aveam, ci pentru ceea ce putem face"

Emilian Arsenoaiei si Razvan Matasel fondeaza prima agentie de publicitate care reuneste la nivel de actionariat cele mai importante doua discipline din industria comunicarii: creatie si strategie. Agentia isi va incepe activitatea de la 1 octombrie 2008 si va rezolva probleme de business care isi au solutionarea prin comunicare.

"Firma se numeste Arsenoaiei si Matasel pentru ca asta ofera, creierele si inimile noastre. Noi castigam clientul si noi ne ocupam de el pana in ultimul minut." declara Razvan Matasel

"Ne pare rau, dar mi se spune in casca, trebuie sa intrerupem emisiunea pentru un film cu Pacino. Sau pentru football. Sau pentru un documentar despre inchisorile din America Latina" - niciodata nu auzim asta la televizor. Dar auzim in fiecare zi, de zeci de ori, la toate talk-show-urile, la toate emisiunile de analiza "ne pare rau, trebuie sa intrerupem pentru publicitate". Unii o spun cu regret sincer, altii chiar cu scaraba, de parca asta le strica emisiunea, le face viata mizerabila. Si ma umplu de intriga. Pentru ca toti acesti moderatori isi castiga salariile fabuloase exclusiv dintr-o singura sursa: publicitatea. Mai exact bugetele de media pe care televiziunile pentru care lucreaza le incaseaza de la clienti, de la agentiile de publicitate. Dar nu pot sa nu ma intreb: e vina lor sau e vina noastra? Si tare mi-e ca este exclusiv vina noastra si a clientilor nostri. E vina noastra ca nu stim (si de multe ori nici macar nu ne dorim) sa fim iubiti, cautati, interesanti macar… Misiunea noastra, Arsenoaiei & Matasel, chiar daca suna plina de un idealism nebun, e urmatoarea: sa auzim pentru prima data, si-apoi din ce in ce mai des: "dupa discutiile aprinse din studio, va invitam sa va bucurati mintea si sufletul cu o pauza de publicitate". - spune Emilian Arsenoaiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related