Quadrant Amroq Beverages - investitii de peste 14,5 milioane de dolari in 2005

In acest an, compania Quadrant Amroq Beverages investeste o suma totala de peste 14,5 milioane de dolari pe piata bauturilor racoritoare din Romania, suma preconizata initial fiind de 5,9 milioane de dolari. Aceasta decizie a actionarilor vine ca urmare a cresterii vanzarilor inregistrate de marcile companiei pe parcursul anului 2005 si continua rata inalta a investitiilor facute de QAB de la intrarea sa pe piata. Investitia din acest an va duce la crearea a 150 de noi locuri de munca in cadrul QAB.

Noi investitii in capacitatea de productie
Din acest buget, suma de 8,7 milioane de dolari a fost alocata pentru achizitionarea unei noi linii de producere a bauturilor carbonatate din gama Pepsi si pentru extinderea capacitatii de productie a bauturilor necarbonatate din gama Prigat fara conservanti, prin tehnologia Hot Fill. Bauturile necarbonatate sunt produse atat la fabrica QAB din Bucuresti, cat si la fabrica din Covasna. Astfel, la fabrica din Covasna se vor imbutelia, pe langa apa minerala, si bauturile carbonatate din gama Pepsi, precum si bauturile necarbonatate din gama Prigat fara conservanti. .

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related