Quadrant Amroq Beverages on the move

Cristian Jurcut este din luna iulie noul Project Manager al companiei Quadrant Amroq Beverages. Absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din Cluj, specializarea Management, Cristian are o experienta de noua ani in vanzari si merchandising, ocupand printre altele si functia de Area Sales Manager Bucuresti pentru compania Carlsrom Beverage. Cristian Jurcut si-a completat experienta profesionala cu mai multe cursuri CODECS printre care si cel de management financiar si managementul resurselor umane.

Petre Gutoiu, 35 ani, a fost promovat in functia de Trainer Vanzari, in Departamentul de Resurse Umane al companiei Quadrant Amroq Beverages (QAB). Din 2003 si pana in prezent, el a ocupat pozitia de Market Developer pentru judetul Giurgiu, in cadrul Departamentului de Vanzari Indirecte al QAB. Inainte de a se alatura echipei QAB, Petre a lucrat ca Reprezentant Vanzari pentru compania Henkel Romania. In vederea promovarii, a urmat cursuri de perfectionare in domeniul vanzarilor, cursuri de management, precum si cursuri de resurse umane.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related