Quadrant Amroq Beverages on the move

Camelia Dragomirescu, 31 de ani, a fost promovata pe pozitia de Trade Marketing Manager in cadrul companiei Quadrant Amroq Beverages (QAB). In ultimii doi ani ea a ocupat pozitia de Product Manager Pepsi in cadrul aceleiasi companii, iar anterior a fost Marketing Manager in cadrul companiei ABB Romania. Absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, specializarea Cibernetica si Previziune Economica, Camelia a urmat studii postuniversitare la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy" din Bucuresti.

Andreea Nicolcea este, incepand cu luna decembrie a anului 2005, noul Product Manager Pepsi al companiei Quadrant Amroq Beverages. Andreea s-a alaturat echipei QAB dupa ce a ocupat timp de aproape doi ani, pozitia de Consumer Research Specialist in cadrul companiei Ursus Breweries. Cu o experienta de peste cinci ani in marketing si research, Andreea a ocupat anterior pozitiile de Field Executive si Quantitative Research Executive la Synovate. Andreea Nicolcea este licentiata in Drept in cadrul Universitatii din Bucuresti si absolventa a masterului de Marketing si Comunicare in Afaceri la Academia de Studii Economice Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related