Gala Internetics 2010 va avea loc la Opera Romana

Evenimentele prin care Internetics aniverseaza 10 ani vor avea loc pe 15 si 16 noiembrie, informeaza un comunicat Millenium Communications. Internetics este festivalul de marketing, branding si advertising aparut in 2001, inca de la inceputul conturarii industriei de online, contribuind pe parcursul celor zece editii la cresterea si dezvoltarea acesteia.

In cadrul festivalului de anul acesta, un eveniment Internetics HotSpot va avea loc luni, 15 noiembrie, incepand cu ora 18:00, in Club Spice (Calea Victoriei 21-23). Gala de Premiere Internetics va avea loc marti, 16 noiembrie, la Opera Romana (Bd. Mihail Kogalniceanu, 70-72), de la ora 19:30. Dupa Gala de Premiere, URSUS organizeaza un After Party in Club Embryo (Str. Ion Oteleseanu Nr. 3,) incepand cu ora 22:30.

Castigatorii Internetics 2010 vor fi anuntati in cadrul Galei de Premiere care va avea loc la Opera Romana. Dupa Gala de Premiere, castigatorii vor putea fi sarbatoriti in cadrul unui After Party oferit de URSUS, in club Embryo. Accesul la Gala de Premiere si la After Party se face pe baza de invitatie, ce poate fi solicitata completand formularul disponibil pe http://hotspot.internetics.ro/.

Evenimentul Internetics HotSpot va include doua paneluri. Primul este oferit de Samsung Galaxy Tab si este dedicat unei discutii despre sistemul de operare Android si modul in care acesta va influenta comunicarea companiilor in viitor.

Al doilea panel, Sesiunea de Digital IQ, este o masa rotunda cu agentii si clienti, pe tema „Cum se masoara eficienta comunicarii online in prezent, in Romania?”. Panelul a fost conceput in colaborare cu Digital.IQads.ro, iar discutia va fi moderata de Bogdana Butnar, Head of New Business si Digital la Headvertising si membru al juriului Internetics 2010. Despre subiectele de discutie puteti citi mai multe aici.

Calendarul evenimentelor Internetics

• Luni, 15.11.2010: Internetics HotSpot, ora 18:00, Club Spice (Calea Victoriei 21-23)

• Marti, 16.11.2010: Gala de Premiere Internetics, ora 19:30, Opera Romana (Bd. Mihail Kogalniceanu, 70-72)

• Marti, 16.11.2010: After Party URSUS, ora 22:30, Club Embryo (Ion Oteleseanu Nr. 3)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related