WEBIT cauta Cei mai influenti oameni de online din Centrul si Estul Europei. Romania este invitata sa se alature proiectului

Board-ul onorific al ambasadorilor Webit a lansat proiectul Cei mai influenti oameni de online din Centrul si Estul Europei. Intre tarile invitate sa participe la actiune se afla si Romania.

Proiectul face parte din misiunea Webit de a dezvolta industria digitala in regiune si este concentrat in jurul editiei de anul acesta al celui mai frecventat eveniment est-european adresat industriei de specialitate si organizat in Bulgaria.

Webit va promova Cei mai influenti oameni de online din fiecare tara inscrisa in competitie, proiectul fiind dedicat tuturor celor implicati in industria de digital din regiune. Dupa completarea unui formular online, toti cei inscrisi pot incepe sa-si exercite si sa-si masoare influenta atat la nivelul tarii din care provin, cat si la nivel central si est-european.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneRelated