Speakeri la Webit 2010 vor fi reprezentanti ai Facebook, Yahoo!, eBay, BBC

Webit 2010, cel mai important eveniment al Europei Centrale si de Est va aduna in Sofia executivi de top, lideri de marketing digital renumiti in toata lumea si experti in advertising.

Evenimentul va avea loc in perioada 27-29 octombrie 2010, la Palatul National de Cultura din Sofia. Webit 2010 este organizat de e-Academy si Board-ul Onorific al Ambasadorilor Webit.

Printre principalele teme de discutie in panelurile, sesiunile si prezentarile specializate din cadrul Webit 2010 se numara urmatoarele: marketing de brand, digital creative, marketing in social media, video advertising, mobile marketing, in-game advertising si online sales. Programul cuprinde mai mult de 60 de sesiuni, doua cursuri sustinute de experti si nenumarate posibilitati de networking in zona VIP special amenajata. Peste 70 de vorbitori, incluzand executivi regionali si internationali reprezentand Facebook, Yahoo!, eBay, BBC vor impartasi din cunostintele si know-how-ul celor mai mari companii din lume, explorand trenduri si analizand viitorul business-urilor digitale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GroupM

WE ARE SHAPING THE NEXT ERA OF MEDIA. EVERY DAY. MINDSHARE, MEDIACOM, WAVEMAKER, ESSENCE, AND M/SIX—OUR AGENCIES ARE THE FRONT LINE TO A NEW ERA OF MEDIA STRATEGY AND INNOVATION. And because we have three of... vezi detalii »

Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Marks

Marks este un nou tip de echipa, iar fondatorii Marks sunt specialisti care vin atat din “lumea clientului”, cat si din “lumea agentiilor”; specialisti in domenii diferite –... vezi detalii »

Campanii

SectiuneBranded


Related