IMTO: Focus pe SEO & SEM pregateste solutii concrete in optimizarea si marketingul pe motoare de cautare

Agentia interactiva PlayTheBalls da start inscrierilor pentru IMTO: Focus pe SEO & SEM, un eveniment de 2 zile ce va avea loc pe 22-23 octombrie, in Iasi.

Evenimentul pune accent pe informatiile practice si solutiile concrete in 2 zile de workshop-uri, sesiuni interactive si studii de caz. De la obiective pana la constructia site-ului si optimizarea conversiilor, vorbitorii vor parcurge toate etapele importante dintr-o strategie SEO & SEM.

Cei 9 speakeri alesi sunt unii dintre cei mai experimentati si apreciati specialisti romani in marketing online sau SEO & SEM: Claudiu Murariu, Gabi Nistoran, Cristina Andrei, Adriana Iordan, Gabriel Curcudel, Ionut Munteanu, Razvan Alexa, Bogdan Aron si Ciprian Gavriliu. In ambele zile vorbitorii vor realiza studii de caz live, pe proiectele sau campaniile participantilor prezenti. Focus pe SEO&SEM ofera premisele unei mai bune intelegeri a ceea ce inseamna SEO&SEM si cum te poti folosi in afacerea ta, totul intr-un schimb interactiv, mai eficient.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related