Consumatorul Conectat Digital, tema GfK Research Summit 2010

Cum ajung companiile la consumatorii lor in era digitala? Aceasta este intrebarea care a facut obiectul unei conferinte internationale GfK. “Consumatorul Conectat Digital” a fost tema GfK Research Summit din acest an, conferinta care a avut loc in Viena la jumatatea lunii iunie si la care au participat aproximativ 300 de experti.

Programul s-a concentrat pe modul in care cercetarea de piata poate sa contribuie la intelegerea consumatorilor din mediul digital, precum si a comportamentului lor de consum si a obiceiurilor de lifestyle. Pe langa instrumentele traditionale, au fost introduse tehnici noi, inclusiv realizarea de studii pe telefonul mobil, folosirea avatarurilor in chestionarele online sau a unor instrumente precum GfK Media Efficiency Panel. Tema a fost abordata din diverse perspective si au fost introduse strategii de marca pentru sectorul digital de catre expertii GfK si de o serie de reprezentanti ai marilor companii, inclusiv furnizorul de servicii de telefonie mobila Mobilkom Austria, Microsoft, Coca-Cola si specialistul in cercetare calitativa online din Statele Unite - Revelation.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related