F5 X-Media semneaza cu Bakemono si isi intareste pozitia de lider pe segmentul de business

F5 X-Media, regia de vanzari online, cross-media si proiecte neconventionale parte din F5 "? compania new media Realitatea-Catavencu va administra incepand cu aceasta saptamana, spatiile publicitare ale website-urilor Convertor.ro, PranzulDinCaserola.ro si Hohoscop.ro.

Cele trei website-uri din portofoliul Bakemono beneficiaza de audiente specializate si loiale, permitand clientilor de publicitate o tagetare cat mai exacta pentru campaniile desfasurate in zone de tipul financiar-bancar "? Convertor.ro; FMCG "? PranzulDinCaserola.ro; si divertisment "? Hohoscop.ro.

Convertor.ro este singura destinatie online cu istoricul valutelor incepand din 1998, care ofera zilnic cursul valutar pentru 29 de monede straine, precum si cursul de vanzare/ cumparare a 22 de case de schimb la nivel national (retelele bancare). Website-ul este vizitat de persoanele interesate de schimbul valutar si evolutiile valutelor, de la antreprenori, la liber profesionisti si studenti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related