Cum pot face bancile bani folosind Internetul inteligent "? o noua dezbatere la Digi Cafe

A cincea editie Digi Cafe va gazdui miercuri, 30 septembrie, incepand cu ora 18:30, in Coyotee Cafe, o dezbatere despre provocarile de securitate si cele de business cu care se confrunta institutiile financiar-bancare in mediul online.

"Bancile ofera clientilor din ce in mai multe oportunitati digitale pentru gestionarea online a resurselor financiare. Insa, pentru utilizatori beneficiile vin dublate de potentiale pericole "? au acces instant la platile pe care le efectueaza, dar pot fi expusi la tentativele de frauda ale infractorilor cibernetici. Pentru a reduce cat mai mult riscul unor pierderi semnificative pentru ambele parti, companiile din sectorul financiar-bancar trebuie sa fie initiatorii si sustinatorii unui mediu de online-banking sigur, in care utilizatorii sa fie bine informati si sa acorde o atentie sporita securitatii datelor." spune Teodor Cimpoesu "? Managing Director, Kaspersky Lab Romania & Bulgaria.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related